NYHEDER FRA MARKINGS

Ny Hitachi Inkjet printer

17-03-2013 10:38

Mærk uden at mærke det!

Produktmærkning er af stigende betydning som en følge af strenge markedsstandarder og sporbarhedskrav. Dermed ikke sagt, at mærkningsudstyr skal være en flaskehals på anlæg med produktionsudstyr til millioner af kroner.

Godt mærkningsudstyr skal bare fungere - det skal helt enkelt ikke være mærkbart.

Brugervenlighed, pålidelighed og tydelig mærkning er de vigtigste krav til et industrielt mærkningssystem i dag.

Hitachi har næsten 40 års erfaring i inkjet-teknologi, og den viden har været grundlaget for udvikling af den nyeste CIJP-serie, nemlig Hitachi RX. Som med tidligere generationer har pålidelighed og brugervenlighed været omdrejningspunktet.

Serien findes i to versioner, en grundlæggende base model og en fleksibel standard model.

Alle modeller leveres med 10,4-tommers fuld farve touch skærm og en ikonbaseret brugergrænseflade. Mange brugervenlige funktioner er blevet tilføjet og med en

WYSIWYG editor, der er gruppering af meddelelser og en funktion til tekst søgning.

Print hastighed øges samtidig bevares udskriftskvaliteten. Den nye dyse har forbedret renlighed og pålidelighed. For enkel installation, kan printhovedet drejes i 90graders vinkel uden at ekstra dele er nødvendige.

Standardmodellen tilbyder en bred vifte af muligheder, således at den let kan tilpasses efter kundens behov. Uanset om det er højere hastigheder, længere beskeder, 2D stregkoder eller andre features, opfylder standardmodellen RX-S behovene fra et flertal af brugerne.

Kernen i Hitachi CIJ-serie er blæksystemet. Blæksystem i RX-modellen er udformet med fokus på driftsikkerhed og minimalt forbrug af Make-up. Den vigtigste forbedring for øget pålidelighed er færre bevægelige dele

Et moderne Mærkningssystem bør være smart. Med RX-serien præsenterer Hitachi et innovativt nyt system, der registrerer strømsvigt og sikrer, at intet blæk forlader printhovedet, således at spild og ødelagte produkter undgås

Standardmodellen indeholder en særlig cut-off-funktion med en kontakt, der giver mulighed for både kontrolleret nedlukning og afkobling fra elnettet.

Pålidelig, præcis og enkel - den nye CIJ printer i RX-serien fra Hitachi.


Kategori: Marts 2013
Markings ApS
Skæringvej 92
8520 Lystrup