Professionel integration til ERP systemer

Individuel løsning til mærkning

Den bedste løsning er altid den, der passer præcis til jeres behov. Derfor får I en individuel løsning til mærkning i produktionen, som er specifikt udviklet til netop jeres udfordringer. Vi sørger for, at mærkningsudstyret kan tale sammen med jeres ERP-system ved hjælp af vores system ControlROOM.

Når I har behov for at effektivisere og samtidig sikre at alt data på jeres produkter mærkes korrekt mens I skifter mellem ordrer, sørger ControlROOM for, at mærkningsudstyret og ERP-systemet taler samme sprog. Det gør det meget nemmere for jer at vedligeholde de informationer, der mærkes på jeres produkter og emballage. Samtidig får I en sikker kobling mellem ordren og det data, som udgør jeres mærkning.

Vores ControlROOM kan spille sammen med en lang række ERP-systemer, herunder Axxapta, Navision, SAP, C5 og mange andre. Når I lader vores programmør håndtere opgaven, giver det rig mulighed for at tilpasse mærkningsløsningen jeres specifikke behov. Uden at det koster en formue eller kræver stort vedligehold.
Hvis I vil høre mere om emnet, så kontakt os allerede i dag på tlf.: 87490080 eller lige her.


Individuelle etiketter

Når I står og mangler en simpel løsning på jeres etiketteringsudfordringer, tilbyder Markings jer et valg mellem flere kendte og uafhængige softwareproducenter. Herunder NiceLabel (link til NL), Seagull og Codesoft. De fremstiller hver især software til layoutdesign, som kan bruges til en lang række printere. Se vores udvalg af printere lige her

I kan med andre ord få en simpel løsning til at designe jeres etiketter, mærkes direkte på jeres produkter. Nu kan I selv være med til at præge jeres etikettering, helt uden at I behøver at investere i et stort, kompliceret system, før behovet reelt opstår.

Vil I gerne vide mere? Kontakt os på 8749 0080 eller lige her