Logopak Etiketteringsudstyr - Print and Apply

 
Mærk på:
Kasser, paller, tønder, tromler og lignende emballager i din produktion.
 
Print:
Stregkoder, dato/tid, varenavn/varenummer samt grafik/logo
Etikettering tilpasset til dit behov:
Du får etiketteringsudstyr, der effektivt kan tilpasses dine specifikke formål og behov uanset, hvad dit industriområde er og uanset produktformen.
Dine fordele:
 
Driftssikker etikettering
Når du køber Logopak, får du en etiketteringsmaskine, der er designet til at kunne holde til hårdt arbejde i industrielle miljøer. Alle standard komponenter er udviklet ved hjælp af state-of-the-art CAD-systemer og er modulopbygget. Det er din garanti for, at du får langtidsholdbar etikettering og maskiner, som kan holde til enhver form for produktion. Logopak har mere end 30 års erfaring med at bygge specialmaskiner og det er den erfaring, der sikrer dig en stabil løsning med høj oppetid, selv ved de mest komplekse systemprojekter.
 
Permanent Dot Control sikrer dig en komplet printet etiket - altid. Dine stregkoder vil med andre ord altid kunne aflæses. Med Permanent Dot Control undgår du streger i printet. En alarm udløses eller printeren flytter selv teksten, på den måde undgår du driftsforstyrrelser hvis der går en dot i printhovedet.

Quick Shift Print Engine
Du kan skifte hele din print engine i løbet af sekunder uden brug af værktøj. Den smarte quick shift print engine sikrer dig optimal oppetid. I forvejen har Logopak lang levetid på printhovedet, og skulle du alligevel opleve problemer, er du hurtigt kørende igen uden justeringer og ventetid.

Servo drive etiketfremføring
Alle Logopak maskiner har Scheider Servo styring af etiketbanen og printer. Det sikrer et tilstrækkeligt kraftoverskud, samt en sikker og præcis fremføring af etiketten hele tiden.

Low pressure detection
Du får besked eller der går en alarm, hvis trykket til din pneumatiske etiketpåsætter forsvinder, det er standard i Logomatic maskiner.