Professionelle og fleksible mærknings- og sporbarhedsløsninger!

Sporbarhed der holder. Hos Markings følger vi tre kerneværdier - fleksibilitet, effektivitet og kvalitet. Det er jeres garanti for, at I får en fleksibel sporbarhedsløsning, som er effektiv og har den helt rigtige kvalitet. I vil opleve, at vi udlever vores værdier i alle aspekter af vores samarbejde med jer - de er nemlig fundamentet for vores virksomhed. Når I har behov for en god sporbarhedsløsning, så giver vi jer den helt rigtige service.


Vi er stolte over at kunne sige at:

Markings er specialister i mærkningsløsninger!

Det er ikke noget, vi bare siger, det er noget vi udlever. En individuel sporbarhedsløsning behøver ikke være dyr, men den skal opfylde jeres behov og virke i jeres virksomhed. Vi bruger vores helt eget software, og det betyder, at vi kan tilpasse det til enhver opgave - uden at skulle opfinde den dybe tallerken forfra hver gang. Dermed får I en løsning der passer, til en pris der er til at overkomme.
I får altid en personlig og fleksibel service - HVER gang I kontakter os. Opgavens omfang eller kompleksitet betyder ikke noget.

Jeres resultat er vores drivkraft

Jeres resultat er drivkraften bag vores fokuserede indsats. Markings består af syv ildsjæle, som alle arbejder for at lykkes hver gang. Vores kunder ved, at vi gør en forskel, som kan mærkes - for at sikre sporbarheden i netop jeres produktion.

Har I spørgsmål til Markings ydelser, eller ønsker I at vide mere om sporbarhedsløsninger, skal I endelig kontakte os.

 
 

I finder os her 

Markings har til huse på Kirstinelund ved Aarhus. 
Let at komme til fra Djursland motorvej E15.  
Nu mere plads i dejlige omgivelser!

Kirstinelund ligger tæt på motorvej 15.
10 min kørsel til Aarhus C.
25 min kørsel til Aarhus Lufthavn.

Markings ApS
Skæringvej 92
8520 Lystrup

Telefon: +45 87 49 00 80 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Folkene bag Markings

Gert Salzer - Adm. Direktør

Gert er partner i Markings, og var med til at starte Markings i 2009. Gert har arbejdet med mærknings- og sporbarhedsløsninger siden 2000.

Brænder for: At skabe resultater og se forandringer lykkes. Gert arbejder primært med projektsalg og har leverandørkontakten.

Mobil: +45 2988 9592
Mail: gsa@markings.dk

 

Jesper Thalund - Servicetekniker

Jesper er partner i Markings. Jesper kommer med mange års erfaring fra industrien og har arbejdet med både pakkemaskiner og mærkningsudstyr.

Brænder for: At yde den bedste service. Jesper har gennem de sidste mange år prioriteret højest at være problemløseren i første række.
 
Mobil: +45 2988 9593

 

Ulrik Kristensen - Senior Software engineer

Ulrik er partner i Markings, og var med til at starte Markings i 2009.
Ulrik har arbejdet med komplekse softwareløsninger siden 1997. Ulrik er ligeså specialist i laserteknologi.

Brænder for: Er en ildsjæl, der brænder for detaljen i det store projekt. Ulriks unikke indsigt i hans fagområde gør ham til en af de bedste i hans felt.

Mobil: +45 2988 9591
Mail: uk@markings.dk

Følg også Markings på disse sites:

www.food-supply.dk
www.building-supply.dk
www.metal-supply.dk