Specialister i mærkningsløsninger

Dine behov er udgangspunktet for vores løsninger. Gennem et tæt samarbejde giver Markings dig løsningsforslag, så dine behov bliver opfyldt. Du får altid samme personlige og fleksible service, hver gang du handler hos os. Dette er ikke bare noget vi siger, det er noget vi udlever!
 

Cheminova

”Jeg tror ikke engang, jeg kan finde noget negativt at sige om samarbejdet. Fra begyndelsen har Markings været meget professionelle og virker som om de har styr på tingene. De lever op til det, de siger, og det er det vigtigste for mig.”
 
 
Næsby Maskinfabrik 
 
”Vi havde brug for en maskine der var mobil, simpel og havde et rigtig stort skrivefelt. Alt det lever Technomark op til. Den er utroligt simpel at bruge og kan meget mere, end det vi har brug for nu. De få gange, vi har brug for fx at gravere på runde rør, kan vi lynhurtigt få den til det. Normalt kører vi kun flade overflader, men den kan også alt det andet.”
 
 

Mammen Ost

"Vi har fået den helt rigtige løsning. Den er driftssikker og meget brugervenlig. Jeg har et par udlændinge i produktionen, og de har også kunnet ringe til Markings og få god vejledning over telefonen. Så det kan sagtens lade sig gøre.”
 
 
 

Elopak

"Det er meget vigtigt, at operatørerne ikke selv skal pille ved noget. Udstyret må ikke fejle noget og skal præstere hele tiden. Markings er meget fleksible i deres service, selv når vores skema nogle gange kræver, at de kommer ud på meget mærkelige tidspunkter. De tror på produktet og leverer det, vi har aftalt. Faktisk holder de næsten os lidt i ørerne, for de kommer selv, når løsningen skal efterses.”
 
 

Triax

"Tidligere oplevede Triax, at det gamle udstyr var ustabilt og af og til brød ned af samme årsag. Med Markings’ laserløsning, har Triax fået et stort set vedligeholdelsesfrit system og siden vi installerede systemet, har det fungeret med 100 % oppetid."
 
 
 
 

 
Ihærdighed gav ordre hos Cheminova. Læs hele artiklen på Metal Supply