Strategiske samarbejdspartnere

Markings er medlem af GS1 Denmark!

GS1 standarder er internationale standarder for både stregkoder og 2D koder. De anvendes i den logistiske forsyningskæde både i ind- og udland og flere større virksomheder som bl.a. Coop Danmark kræver, at alle deres leverandører skal levere deres varer med en GS1-128 stregkode.

Ud fra en stregkode kan der eksempelvis læses, hvem der ejer stregkoden, batchnummer på produktet, udløbsdato på produktet, hvor mange enheder en palle indeholder og pallens unikke løbenummer kaldet SSCC. Midlet er GS1 Standarderne, der sikrer jer unik produkt-identifikation, automatiseret datafangst og datadeling.

GS1 Denmark er en af de 110 nationale medlemsorganisationer, der tilsammen udgør GS1 Global. Sammen har medlemsorganisationen i over 30 år serviceret virksomheder fra over 20 brancher. GS1 Denmark har cirka 7000 virksomhedsmedlemmer.

GS1s globale standarder anvendes i dag i 155 lande af over 1,5 million virksomheder. Mere end 5 milliarder gange om dagen lyder det lille ”bip”, der tilkendegiver, at en vares stregkode er blevet scannet.

Vil du vide mere om vores medlemskab og hvad det betyder for dig? Kontakt os her 

Din sikkerhed for Markings' IT løsning

Vores samarbejdsaftale med Trige & Tang er jeres garanti for, at der altid vil være en til at håndtere den tekniske support på det sporbarhedsudstyr, som vi har udviklet og implementeret hos jer. I vil derfor altid opleve en optimal drift og et optimalt vedligehold af jeres sporbarhedsløsninger.


Om Trige & Tang
Trige & Tang er totalleverandør af skræddersyede IT-løsninger til både små og store virksomheder. Som Fujitsu Partner er Trige & Tang sikret en tæt forbindelse til en landsdækkende og veludbygget serviceorganisation. Trige & Tang leverer også Windows netværk baseret på Fujitsu servere og arbejdsstationer.
Læs mere om Trige & Tang ved at gå til deres hjemmeside her.