TSC Labelprinter - Bordprintere til industri

 
Mærk på:
Papir, syntetisk materiale såsom PE og PP
 
 
 
 
 
TSC Industri printere. High-end – ”mission critical”
Denne type printere er designet til højvolumen produktion. De er robuste, pålidelige og konstrueret til at præstere 24/7.
TSC industri labelprintere er velegnet til etiketteringsapplikationer i alle miljøer takket være deres solide design i heavy-duty stål kabinet. TSC MX240 og MX340 har 2 års garanti.
Print:
Dato/tid, stregkoder, 2D koder, batch/lot., tekst samt grafik/logo
 
 
 
 
TSC Industri printere. Medium-range
 
Denne type printere er designet til drift i op til 1 produktionsskift pr. dag. De er robuste, pålidelige og enkle at betjene.
TSC industri labelprintere er velegnet til etiketteringsapplikationer i alle miljøer. Arbejdshesten blandt labelprintere! 
Et bredt udvalg af etiketprintere:
Kontakt os på tlf. 87490080 og få en snak om hvilken etiketprinter der passer til dit behov. Vi leverer etiketprintere til både industri, kontor og butik.
 
 
TSC Desktop til kontor og butik
 
Desktop labelprintere fra TSC er designet til brug i industrien, men er specielt velegnet til små opgaver som butiksprinter og logistik/adresse printer. Du får en printer, som er yderst let at opsætte og betjene.
Dine fordele:
  • Brugervenligt betjeningspanel
  •  Print i høj og ensartet kvalitet
  •  Print uden brug af farvebånd/folie (thermal transfer)
  •  Opkobling via USB, trådløst eller stand alone
  •  Udskriv hurtigt og nemt store mængder af labels
 
 
 
Videopræsentation af TSC
 
 
 
Forbrugsvarer - Gratis test af farvebånd
Du kan få farvebånd/folie i alle størrelser med en længde og en bredde, der er 100% specialtilpasset dit mærkningsbehov. Kontakt os på tlf. 87490080 eller send os en mail til kbu@markings.dk
 
 
Rengøring af din printer udvendig og indvendig gør, at den holder længere!
Renseservietter renser effektivt men nænsomt limrester, aflejringer fra farvebånd, printhoveder og valser. Markings’ renseservietter er pakket enkeltvis og leveres i kasser af 100stk. Kontakt os på tlf. 87490080 eller send os en e-mail for at høre mere.